Pull&Bear kolekcija za ljubitelje sporta

Za sve ljubitelje aktivnog načina života i one koji se ne žele odreći trendi odjevnih kombinacija dok vježbaju, Pull&Bear je kreirao novu kolekciju sportske odjeće. Azurno i tirkizno plava, te klasična crna i bijela boja dominiraju linijom koju možete nositi neovisno bavite li se profesionalnim sportom ili ste povremeni rekreativac.

pull&bear

Tajice, topovi raznih veličina, udobni kompleti, ove sezone naglas je na slojevitom odijevanju. Street brend nije zaboravio i na modne dodatke, kolekcija sadrži raznobojne čarape i torbe od kvalitetnih materijala u koje možete pohraniti sve potrebno za nesputanu rekreaciju.

Kolekcija je dizajnirana za uživanje u sportskim aktivnostima i fokusirana na žensku siluetu za lakše kretanje. Topliji dani su pred vratima, čizme smo pohranili duboko u ormar a proljeće poziva na boravak u prirodi u tenisicama koje je idealno kombinirati uz visoke čarape i T-shirt sa neizostavnim printom.

Pull&bear8

Pristupačne cijene obradovat će ljubitelje sportskog načina života kao i fashionistice. Pull&Bear kolekcija dokaz je da je dobar stil esencija svake garderobe, pa tako i one sportske.

pull&bear10

pull&bear2

pull&bear11

pull&bear3

pull&bear20

pull&bear17

Komentari