Upoznajte svijet psihologije

Studenti, asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta nastavljaju s popularizacijom psihologije te pozivaju sve zainteresirane na 3. PsihoFest. PsihoFest je festival psihologije na kojem će se kroz brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente demonstrirati dio ovog fascinantnog znanstvenog područja.

psihofest post

Ako želite saznati što nas čini ovakvima kakvi jesmo, kakvi ste zaista, kako mediji utječu na nas, kako uspješno učiti, jesmo li svi različiti, je li veličina važna, kako trenirati vlastiti mozak, kako se riješiti straha od javnog nastupa, kako biti sretniji, kako upravljati promjenama, kakve su žene i muškarci u Hrvatskoj, kako rješavati sukobe, vrijedi li biti savršen, kako stvaramo dojmove o drugima i još mnogo, mnogo toga saznat ćete u u nedjelju 19. travnja 2015. od 11 do 19 sati na Filozofskom fakultetu u Zgarebu, na adresi Ivana Lučića 3.

psihofest post 2

Program festivala donosi razna predavanja sa zanimljivim naslovima, kao što su naslovi “Jesmo li zaista „ovce“?”, “Je li mama kriva za sve?”, “Jeste li ispred svog vremena?”, “Što jedeš, tako misliš” te razne radionice kroz koje možete naučiti kako se zauzeti za sebe i svoja prava, kako bolje funkcionirati u radnom okruženju, kako se riješiti straha od javnog nastupa. Ovogodišnji treći PsihoFest posjetiteljima donosi i mogućnost rješavanja raznih psiholoških testova uz stručnu interpretaciju rezultata testiranja.

psihofest post 3

Program je obogaćen još i izložbama “Muškarci i žene u Hrvatskoj – koliko smo ravnopravni?”, “Psihologija u slikama”, “Varaju li nas vlastite oči?”, “Psiho-čitaonica” i kazališnom predstavom za djecu. Detaljan program možete pogledati na linku psihologija.ffzg.unizg.hr. Ulaz je besplatan i dobrodošli su posjetitelji svih dobnih skupina, odrasli i djeca.

Komentari