Donosimo prvi trailer urnebesnog filma Absolutely Fabulous

ab fab post 1

Kultna britanska serija ‘Absolutely Fabulous’ poznata kao i ‘Ab Fab’ godinama je nasmijavala gledatelje dogodovštinama dviju prijateljica sklonim neurednom životu i raznim porocima. Seriju je kreirala multitalentirana Jennifer Saunders koja glumi i jednu od prijateljica, Edinu Monsoon. Uz nju, Joanna Lumley maestralno utjelovljuje njezinu najbolju prijateljicu i ‘partnericu u zločinu’, Patsy Stone.

Serija se emitirala s manjim prekidima do 2012. godine kada je na žalost velikog broja obožavatelja prestala s emitiranjem. Odlična vijest je da je serija pretvorena u film te ćemo, na njima svojstven ‘Ab Fab’ način, moći vidjeti nastavak njihovih urnebesnih dogodovština na velikom platnu od 1. srpnja kada film dolazi u kina.

ab fab post

Do tada donosimo prvi trailer koji u njihovom stilu dočarava atmosferu, pritom ne najavljujući radnju filma, već trailer na izuzetno duhovit način donosi lažnu reklamu za alkoholno piće s Edinom i Patsy u glavnim ulogama. U filmu uloge imaju i Cara Delevingne, Rebel Wilson, Kim Kardashian West, Joan Collins i još mnoge druge zvijezde…

T.R.

Foto: Facebook

Komentari