Prvi pogled na Mariposa kolekciju za proljeće

Kristina Bradač donosi novu kolekciju torbi za svoj brend Mariposa. Kao glavni model za proljeće/ljeto 2015. predstavljen je Mini Peacock koji je, poput svih Mariposa modela, ručno izrađen od prirodne kože te ukrašen sada već prepoznatljivim detaljem – čipkom. Mini Peacock dolazi u širokoj paleti boja u skladu s proljećem – ružičastoj, kobaltno plavoj, pistacio zelenoj, bež, tamno plavoj te smeđoj.

kristina bradač

Uz novi model, lansirane su i nove boje već dobro poznatih najprodavanijih modela – Mini Bucket i Peacocka. Mini Bucket šarmantan je trendi suputnik koji je oduševio žene svojom prostranošću, dok je Peacock iznimno dobro prihvaćen zbog svoje veličine i praktičnosti, pa ga mnoge nerijetko biraju i kao poslovnu torbu. Mini Bucket tako sada dolazi u rozoj, plavoj i tirkiznoj boji, dok Peacock dolazi u nekoliko novih – crvenoj, tamno ljubičastoj, bež, narančastoj i rozoj.

kristina bradač

mariposa proljece

Fotografiju potpisuje John Pavlish, a za kosu je zaslužna Larita studio. Sve nove modele možete pronaći na stranici www.mariposa.hr te na službenoj Facebook stranici brenda.

Foto: John Pavlish

Komentari