Ovako izgledaju prvi Louis Vuitton parfemi koji stižu u rujnu

LV PARFUMS_DP2_MM_80P_FINAL.indd

Nakon čak sedam desetljeća duge pauze otkako je lansirala svoju posljednju bočicu parfema, modna kuća Louis Vuitton ponovno se priprema u svoju ponudu uvrstiti mirisna iznenađenja. S obzirom na broj godina koji je prošao, ovi se parfemi s razlogom doživljavaju kao debitantski, a Louis Vuitton je ovih dana otkrio mnogo o njima, kako bi zaintrigirao publiku prije nego mirisi dođu u prodaju 1. rujna.

louis vuitton2

U prodaji će se naći čak sedam mirisa, okupljenih u kolekciji olfaktornih emocija Les Parfums Louis Vuitton, koja će svakog tko iskuša ove parfeme odvesti na uzbudljivo putovanje. Rose des Vents prozračan je cvjetni miris, Turbulences izuzetno opojan, Dans la Peau uzbudljiv, uz Apogée postajete jedno s prirodom, Contre Moi otkriva sve adute, Matière Noire otkriva tamniju stranu, a Mille Feux garantira pravu eksploziju osjetila.

louis vuitton

Kolekciju je razvio parfumer Jacques Cavallier Belletrud, a trebalo mu je gotovo četiri godine da ju osmisli i mnogo mjeseci da ju usavrši. Dizajner Marc Newson kreirao je elegantne bočice s ugraviranim imenom brenda i prepoznatljivim crnim čepovima. Parfemi početkom rujna dolaze na police parfumerija, i to u izdanju od 200ml i 100ml ili u kolekciji sedam minijatura od 10ml.

 Foto: Louis Vuitton

Komentari