Prvi lookbook novog hrvatskog brenda Mandval

mandval3

Početkom ove godine, Mala Radnja Dizajna predstavila je svoj novi brend Mandval, a njeni dizajneri  Vjeko Mandić i Tomislav Grgić svoj su fokus nakon modnih dodataka stavili i na odjeću. Kolekciju ‘Golden Eye’, namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2016., dizajneri su predstavili na nedavno održanom Cro-a-Porteru, a revija je popraćena i upravo objavljenim lookbookom.

mandval7

Debitantska kolekcija hrvatskog modnog brenda Mandval inspiraciju je pronašla u slavnim Bondovim djevojkama. Bazirana je na elementima koji su zaštitni znak agenta 007, u Mandvalovoj izvedbi prilagođenim nježnijem spolu. Kragne, košulje, kravate i remenje, konstrukcijski su povezani s odjevnim predmetima i korišteni na jedan nov i svjež način.

mandval11

Odjeća je izrađena od prirodnih tkanina, a prate ju i torbe po kojima su dizajneri poznati, u kombinaciji visokokvalitetne eko i prave te ručno bojane kože. Unikatnim torbama u ulozi modnih dodataka pridružuju se i popularne choker ogrlice od prave kože i ogrlice s malim kravatama.

U ulozi modela našla se Lucija Beden (Talia Model), a za make up se pobrinula Kasandra Draganić, dok fotografije potpisuje Zvonimir Ferina.

mandval4

mandval13

mandval10

mandval2

mandval8

mandval6

mandval5

mandval9

Foto: Mandval

Komentari