Prvi hrvatski sajam craft piva i pivara

Voda, kvasac, ječam i hmelj četiri su sastojka za proizvodnju jednog od najdražih opuštajućih pića – pive! A domaće pive i craft pivovare ono su o čemu se već neko vrijeme priča uz sve pohvale. Svi koji još nisu upoznati s njima i nisu isprobali sve hvaljene hrvatske brendove imaju priliku posjetiti zagrebački Garden Mall ovog vikenda, 18. i 19. travnja, i prvi hrvatski sajam craft piva i pivara – Beer Fest, u vremenu od 09 do 21 sat.

festival pive

Posjetitelji će na jednom mjestu moći degustirati proizvode i kupiti vrhunska piva, proizvedena s posebnom ljubavi od strane malih domaćih craft pivara, upoznati pivare i naučiti više o proizvodnom procesu nastajanja ovog plemenitog napitka. Cjelokupnim programom rukovodit će pivski znalac Domagoj Jakopović – Ribafish.

festivalpive3

Manifestacija će biti popraćena izvrsnim koncertima nedavno Porinom nagrađenih bandova. U subotu od 17:30 svira Detour , a u nedjelju od 17:30 vas očekuje veliki koncert benda Pavel. Za vrijeme trajanja festa će posjetitelji Beer Festa moći i ocijeniti piva te sudjelovati u izboru najboljeg domaćeg craft piva. U žestokoj konkurenciji se natječu: Varionica – craft brewery, Zmajska pivovara, Pivovara Medvedgrad, Vukovarsko pivo, San Servolo, Nova Runda, Hold’Em Brewery, Visibaba Pivo i Daruvarska Pivovara. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a sve dodatne informacije potražite ovdje.

festival pive

Foto: Visibaba Pivo, Radionicu

Komentari