Prvi hrvatski pop-up restoran otvorio svoja vrata

Od studenog do ožujka, zagrebačkoj gastronomskoj sceni pridružila se Paradigma – prvi pop-up restoran u Hrvatskoj, koji će tijekom četiri mjeseca svoju splitsku adresu zamijeniti privremenom zagrebačkom u Vlaškoj 55 (prostor bivšeg restorana Rossini). U suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita, Zagrepčani i ostali posjetitelji ovoga fine dining restorana, u Paradigmi će moći osjetiti dašak atmosfere Adventa u Splitu i informirati se o bogatom programu tradicionalne splitske blagdanske proslave.

paradigma2

“Odlučili smo se tijekom zime preseliti u Zagreb kako bismo Zagrepčanima, koji su inače česti gosti Paradigme u Splitu, omogućili da i u zimskim mjesecima uživaju u okusima izvornog Mediterana. Posebno nas raduje što smo ostvarili suradnju s Turističkom zajednicom grada Splita u sklopu koje će zagrebački posjetitelji kod nas moći dobiti informacije o ponudi ovogodišnjeg Adventa u Splitu u kojemu sudjelujemo i mi, kućicom na Rivi. Nadamo se kako ćemo ih uz delicije inspirirane mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja potaknuti da zimski odmor provedu baš tamo”, izjavio je Marko Sučić, vlasnik restorana Paradigma.

paradigma1

Paradigma će posjetiteljima u Zagrebu ponuditi spoj mediteranskog štiha te tradicionalna zagrebačka jela pripremljena od lokalnih namirnica. Zaljubljenici u dobru hranu i vrhunska vina u Paradigmi će, inače članici prestižnog udruženju restoratera Jeune Restaurateur d’Europe, doći na svoje, a ususret Adventu u Splitu i detaljnije se informirati o ovogodišnjim splitskim adventskim događanjima. Uz bogatu gastronomsku ponudu, Advent u Splitu nudi i jedinstveni spoj blage mediteranske klime, proslave tradicionalnih božićnih običaja te obilje kulturnog sadržaja prilagođenog svim uzrastima.

paradigma3

“Željeli smo barem dio blagdanske atmosfere u Splitu prenijeti i Zagrepčanima. U vrhunskom splitskom restoranu Paradigma oni će moći kušati jela koja svojim mirisima i okusima donose djelić Mediterana u kontinentalnu Hrvatsku, a tijekom studenog i prosinca za Zagrepčane smo u centru metropole priredili niz splitskih adventskih iznenađenja. Očekuje ih puno ukusne hrane, vrijednih nagrada, prigodnih poklona, a sve u sklopu bogatog zabavnog programa kojim ćemo u Zagrebu predstaviti ponudu Adventa u Splitu”, pojasnila je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita. Ako želite rezervirati svoje mjesto u poznatom restoranu, posjetite njihovu službenu web-stranicu.

D.Č.
Foto: Paradigma Facebook, Julio Frangen

Komentari