Prvi 3D ruž za usne

smashbox-1

Lansiranje kolekcija ruževa u svim mogućim nijansama postaje prioritet brojnim beauty brendovima, počevši od M.A.C.-a, pa sve do popularnog američkog brenda Smashbox. Koliko god nezamislivo zvučalo, ove će sezone lansirati kolekciju od čak 120 nijansi pod nazivom #BeLegendary koje će sve biti dostupne na njihovim stranicama.

Ruževi za usne

Osim toga, uz svaki naručeni ruž iz nove kolekcije, brend će kreirati i specijalni 3D ruž za usne koji je mnogima postao jedini povod da naruče nešto. U nijansi iz vlastitog odabira, možete dobiti poklon u obliku kompaktnog ruža printanog u obliku u kojem želite, pa čak i u obliku vlastitog potpisa. Nanosi se četkicom i unikatan je način kojim brend radi na svojoj prepoznatljivosti.

Nažalost, brend ne dostavlja u Hrvatsku tako da za ovu inovaciju treba uposliti eventualne prijatelje unutar granica SAD-a, ali definitivno je zanimljiv pokazatelj u kojem će se smjeru razvijati beauty industrija. Tako da do sljedećeg, nama dostupnog, 3D ruža sigurno nećemo morati predugo čekati.

3D ruž za usne

Foto: Smashbox

Komentari