Prva kolekcija sunčanih naočala brenda Coded Edge

Modni brend Coded Edge, iza kojeg stoje dizajner Silvio Ivkić i fotograf Jure Perišić, ovih su dana snimili vizuale za novu ljetnu kolekciju u kojoj po prvi put predstavljaju sunčane naočale koje su nastale u suradnji s brendom Hollywood glasses.

Coded-Edge-Black-Summer--(5)

“Svako stablo rođeno na planetu Zemlji različito je i jedinstveno. Upravo ta jedinstvenost čini svaki drveni okvir naših ručno izrađenih naočala posebnim, a kako bismo vratili majci prirodi posuđeno, za svaki kupljeni primjerak naočala sadi se po jedno drvo. Kupcu koji to želi, dostavljaju se koordinate posađenog stabla. Za posuđenu jednu granu, prirodi se vraća cijelo stablo“, objašnjavaju Maja i Lana Humljak iz brenda Hollywood.

Coded-Edge-Black-Summer--(2)

Nakon uspješnog plasiranja prve kolekcije, nova je kolekcija sunčanih naočala brenda Holywood ekskluzivno izrađena u suradnji sa hrvatskim modnim dvojcem Coded Edge. Coded Edge u dizajnu sunčanih naočala ostaje vjeran svojoj geometrijskoj i pomalo pomaknutoj estetici, pa tako dva modela limitiranih sunčanih naočala odlično pristaju uz kolekciju Helskór prikazanu na posljednjem Fashion.hr-u.

Coded-Edge-Black-Summer--(1)

Limitirana kolekcija sunčanih naočala već je dostupna u koncept storeovima u Zagrebu pa ih tako možete pronaći na sljedećim mjestima: Galerija Link (Radićeva 27), Croatian Design Super Store (Martićeva 4), Muzej suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17). Uskoro će biti dostupne i u koncept storeovima na Jadranu, a do tad ih možete naručiti i na Facebook stranicama ova dva brenda.

Coded-Edge-Black-Summer--(3)

Coded-Edge-Black-Summer--(4)

Komentari