Pogledajte prvu kolekciju vjenčanica Elieja Saaba

elie saab16

Elie Saab, dizajner za čijim magičnim kreacijama već godinama uzdišu milijuni žena diljem svijeta, ove je sezone i službeno zakoračio u dizajn vjenčanica. Takav scenarij zapravo je bio pitanje trenutka, budući da je u prošlosti libanonski dizajner svaku svoju couture reviju završio upravo vjenčanicom, a osim što je za imućne dame iz visokog društva s vremena na vrijeme kreirao custom-made vjenčane haljine po njihovim željama, poznata je i njegova suradnja sa španjolskim vjenčanim brendom Pronovias.

elie saab

Ovo je ipak Eliejev prvi samostalni izlet u svijet vjenčanica, a vijest o pokretanju Elie Saab vjenčane linije jučer je podijelio s medijima i obožavateljicama na društvenim mrežama. Kolekcija za proljeće 2017. uključuje čak 27 vjenčanih haljina, stilski dovoljno različitih da se u njima pronađe svaka mladenka.

elie saab7

Kratke i duge haljine, minimalistički ili bogato detaljizirane, s igrom transparentnih i punih materijala, samo su neke od odlika Saabove prve bridal kolekcije, u kojoj se našlo mjesta i za nekoliko dekadentnih balskih haljina, ovog puta u bijeloj boji, po kojima je dizajner poznat. Tradicionalnim i nešto modernijim haljinama (i kombinezonima!) s čipkom, tilom, perjem, cvjetnim aplikacijama i štrasom, Elie Saab je pridružio i kolekciju modnih dodataka koje je osmislio, pa će tako sve zainteresirane mladenke u njegovim buticima uskoro pronaći i ukrase za kosu, torbice i cipele za svoj najsvečaniji dan. Dizajnerove vjenčanice pogledajte u galeriji.

Foto: Elie Saab

Komentari