Prva kolekcija cipela Poppy Delevingne

Nakon što je svjetski uspjeh postigla kolekcija cipela koju je Olivia Palermo prošle godine osmislila za Aquazzuru, u sličan dizajnerski pothvat s luksuznim talijanskim brendom bacila se i britanska trendseterica Poppy Delevingne, koja je predstavila capsule liniju cipela za svaku djevojku i svaku prigodu.

Poppy Aquazzura12

Kolekcija na koju je Poppy stavila svoj potpis inspirirana je njenim mondenim stilom života, koji je moderan i ubrzan, no istovremeno ležeran i hedonistički, a kroz osam modela koji su dizajnirani u suradnji s kreativnim direktorom Edgardom Osoriom protežu se elementi omiljenog joj boho-chic modnog izričaja, pomiješani s prepoznatljivo zavodljivom estetikom firentinske Aquazzure.

Dizajnirajući modele koji u prodaju dolaze ovog četvrtka, Poppy je na umu imala sve prigode u kojima bi se ambasadorice njenih cipela mogle naći; počevši od svakodnevnih prilika, poslovnih i privatnih, pa sve do putovanja svijetom, posjeta modnim revijama i ludih noćnih partyja. Osim na Net-a-Porteru, cipele Poppy Delevingne bit će dostupne za kupnju i u robnim kućama Colette, Bergdorf Goodman i Saks Fifth Avenue, a cijene će se kretati između 595 i 1,450 dolara.

Foto: Aquazzura

Komentari