Pogledajte prvu kolekciju ASOS vjenčanica

asos13

Prošlog studenog, obožavateljice globalne online trgovine ASOS oduševila je vijest kako će ovaj britanski brend lansirati vlastitu kolekciju vjenčanica, s cijenama koje će odgovarati gotovo svakom novčaniku. Nekoliko mjeseci kasnije, napokon je poznato i više detalja o ASOS Bridal liniji, koja u prodaju službeno stiže idućeg ponedjeljka, 7. ožujka.

Britanski Vogue s ovim je vjenčanicama snimio modni editorijal, a ASOS je paralelno s novim brojem Voguea za ožujak u javnost izašao s fotografijama samih vjenčanih haljina, koje će se kroz samo nekoliko dana naći u prodaji. Direktorica dizajna Vanessa Spencer otkrila je da ASOS Bridal kolekcija uključuje za svakoga ponešto, odnosno za svaki tip žene i svaki tip vjenčanja.

U ponudi će se naći tradicionalni komadi i klasične vjenčanice za mladenke, ali i alternativniji komadi kao što su kombinezon s plaštom ili odvojeni komadi, kratki topovi i suknje za kombiniranje, koji su idealan izbor za modernu mladenku. Cijene su pristupačne, cijena kompletnih lookova ne prelazi 400 funti, a ASOS je ovim potezom htio omogućiti mladenkama da si priušte kvalitetnu i lijepu, no povoljnu vjenčanicu.

Foto: ASOS

Komentari