Provedite Noć muzeja u Kući arhitekture

post OKA_1rodendan

Oris kuća arhitekture u prvoj godini djelovanja može se pohvaliti s 20 izložbenih programa, 15 predavanja, 25 popratnih događanja poput radionica, promocija i koncerata, gotovo 10.000 posjetitelja, 4.000 članova Oris Kluba te otvorenjem restorana Voncimer.

voncimer6

Voncimer

Mjesto je to susreta i druženja, kreativnosti i dobrih vibracija; mjesto promocije arhitekture, dizajna, umjetnosti i kulture. Na više od 600 m2 atraktivnog prostora smještena je multimedijalna dvorana, kutak za čitatelje Forcimer, uredski prostor redakcije časopisa i portala Oris te klub restoran Voncimer.

izložba, Oris Kuća Arhitekture

izložba, Oris Kuća Arhitekture

Stoga se u petak 29. siječnja 2016. godine od 16 sati, u Oris ući arhitekture (kralja Držislava 3), a u sklopu manifestacije Noć muzeja, pozivaju posjetitelji na Izložbu prvog rođendana kojom će se javnosti predstaviti velik broj priznatih arhitekata koji su surađivali s Kućom arhitekture.

Restoran Phantom u Operi Garnier, Pariz, Francuska, 2010.

Restoran Phantom u Operi Garnier, Pariz, Francuska, 2010.

Arhitekti će se predstaviti recentnim radovima u mediju vlastita odabira (video, fotografija, makete, skice itd.) te će na taj način zagrebačkoj publici pokazati čime su bili zaokupljeni posljednjih dvanaest mjeseci. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a izložba će se moći razgledati do 13. 2. 2016. godine.

Tepih soba, Muzej Apoksiomena, soba za projekcije, Mali Lošinj

Tepih soba, Muzej Apoksiomena, soba za projekcije, Mali Lošinj

T.R.

Foto: Borko Vukosav, Roland Halbe, Oris

Komentari