Provedite cijelo ljeto na Zrinjevcu

zrinjevac post

Uz mnoštvo dobrih događanja na zagrebačkom asfaltu, Zrinjevac se izdvaja svojim cjelodnevnim programom i jedinstvenom pričom koja će ljetu u Zagrebu dati novu dimenziju.

Grad Zagreb ovog će ljeta postati bogatiji za još jedno događanje – ‘Ljeto na Zrinjevcu’ koje će trajati od 8. do 31. srpnja u jednom od najljepših zagrebačkih parkova. Svi stanovnici, no i turisti, moći će uživati u mnoštvu odličnih koncerata, u večerima smijeha, plesnjacima, okušati se u raznovrsnim sportovima pod vodstvom stručnjaka, dok će oni najmlađi svoje prstiće i kreativne ideje realizirati pod stručnim vodstvom animatora u kreativnim radionicama.

Danijela Večerinović

Danijela Večerinović

Ponedjeljak i srijeda večer rezervirani su za Rock&pop i Jazz&soul koncerte (Danijela Večerinović, Ivana Marić, Soul Shadows, Živa legenda, Milo Stavros& Artemija, Rolin Humes i dr.). Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima, tako će u prvoj književoj večeri moći uživati svi ljubitelji i štovatelji rada i rukopisa dramaturginje međunarodnog glasa Tene Štivčić.

Svakog četvrtka u večerima smijeha uz najbolje stand-up komičare poput Gorana Vugrinca Goca i Vlatka Štampara na svoje će doći ljubitelji dobrog humora, petkom podij preuzimaju DJ virtuozi poput Ozrena Kanceljaka, dok je subota rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji ostaju u tajnosti do zadnjeg dana. Tjedan će se zatvarati zaraznim plesnim ritmovima uz Damira Horvatinčića, Hrvoja Kraševca i Ištvana Vargu. Sve detalje i program možete pronaći na ljetonazrinjevcu.com.hr.

Rolin Humes

Rolin Humes

U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim fizičkim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati baš svi posjetitelji i to potpuno – besplatno.

Voisa Day

Voisa Day

Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će ‘aktivna’ svaki dan u periodu od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti biti će zadužen Laboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čije će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.

Werft

Werft

Kako bi ovo ljeto bilo pravo ljeto, zona opuštanja koja se prostire na dva zrinjevačka travnjaka pobrinut će se da svaki vaš dan prođe u relaksacijskom okruženju na ležaljkama ispod suncobrana uz osvježavajuća pića, pokoji slani ili slatki zalogaj.

Ljeto na Zrinjevcu - vizual

Komentari