Prosinac i 11 uniseks šalova u kojima ćete oboje zablistati

Prosinac je osvojila nova vrsta elegancije – ona koja uključuje klasiku, a ujedno naglašava i stav. Brend Croata pripremio je odličnu kolekciju upečatljivih šal-kravata kao zanimljivu alternativu svojim prepoznatljivim šalovima za nju i kravatama za njega.

croata12

Razigrane šal-kravate napravljene su od nježne svile istančanih dezena, a nose se na sasvim drukčiji način. Ovisno o vezanju, na njoj će biti šal, a na njemu kravata. Njihova posebnost leži i u ručnoj obradi te posebnom načinu slaganja dijelova šala kako bi on neovisno o načinu vezanja stajao kao saliven. Dizajneri su se ove godine igrali s dužinama, kolorima i dizajnom dezena kako bi stvorili savršeni šal namijenjen odvažnim osobama koje imaju stil, ali i odlučan stav.

Svilena šal-kravata crvene boje, prebačena oko vrata preko male crne haljine ili pak one u naglašenoj boji, na njoj će se preobraziti u statement dodatak. Na muškarcu će ova sasvim drukčija kravata privući pozornost modnih znalaca. Par koji se pojavi na nekom eventu, dočeku Nove godine ili božićnom partyju u istim dodacima zračit će pomaknutom, ali i klasičnom elegancijom.

Prosinac je mjesec darivanja, a ovi šalovi su dobra ideja za dar i njoj i njemu, bez obzira na dob. Pogledajte sve modele u galeriji u nastavku.

D.Č.
Sponzorirana objava

Komentari