Promijenite svoj život na bolje

Poklonite sebi dva dana, koja će zaista promijeniti vaš život na bolje i to na svim poljima vašega života. Snažan dvodnevni program, radionica Heal your life pružiti će vam razumijevanje, inspiraciju, znanje kao i konkretne alate koji će vam biti smjernica i pomoć u svakoj prilici tokom života.

sreca-istaknuta

Radeći na sebi i baveći se svojim umom, tijelom, duhom i emocijama naučiti ćete kako se osloboditi negativnih misli, prošlosti i starih ograničavajućih uvjerenja koja vas sprjećavaju da živite onako kako vi to želite, u ljubavi, sreći i miru sa sobom i sa svijetom oko vas.

blog naslovna

Tijekom radionice, kroz vježbe, afirmacije i vizualizacije, raditi ćemo na osvještavanju negativnih uvjerenja koja oblikuju naš život, prepoznavanju negativnih misli i kako ih promijeniti, stjecanju uvida u obiteljske odnose i njihov utjecaj na naše izbore koje činimo u životu.

Također ćete moći naučiti kako se nositi sa teškim emocijama, kako osvjestiti djete u vama, iscjeliti putem opraštanja sebi i drugima, ostvariti zdrave veza i odnosa. Težit ćete oslobođenju od uništavajućih i destruktivnih modela ponašanja, pronalaženju smisla i životne svrhe te kreiranje nove priče vašega novoga života.

odnosi i veze

Radionica će se održati u Hotelu Sheraton u Zagrebu 7. i 8. studenog od 10 do 18 sati. Za detaljnije informacije posjetite lakoca-zivljenja.hr.

Komentari