Ideje za uređenje vrta

Temperature u porastu, čisto plavo nebo i sunce izvlače vas van kuće. A ako imate vrt ili veliku terasu te planirate pozivati goste, organizirati zabave i roštilje ili se jednostavno izležavati u tišini vlastitog kutka prirode, vjerojatno želite sve urediti da bude oku privlačno. Mislite da vam nedostaje mjesta ili da nemate novca? Uz dobre detalje lako je napraviti čudo, malo razmisliti o vlastitim komadima namještaja koje možete preurediti, ubaciti pokoji jastučić i lijepu rasvjetu i već imate ugodno mjesto za ispijanje kave na suncu nadohvat ruke.

vrt

Ako želite vizualno povećati prostor pokušajte nabaviti komade u bijeloj boji ili prebojite ono što već imate. Ako pak volite prirodne nijanse neka sve ostane u bojama drveta. Sve što vam treba je stol, nekoliko stolaca ili klupa vodootpornih na vremenske prilike i neprilike, dekorativni tekstil u obliku stolnjaka i jastučnica, biljke lončanice i eventualno suncobran ako nemate prirodni hlad.

vrt

Također, pletene ležaljke nikad nisu naodmet za uživanje u svježem zraku i dobroj knjizi. Večernji ugođaj regulirajte fenjerima, visećim lampicama, ali i stolnim svjećicama koje ujedno mogu i štititi od napornih insekata koji se bude zajedno s prirodom. Naš izbor detalja za uređenje vrta pogledajte u nastavku.

Komentari