Proljetna rapsodija u novoj priči dvije srpske kreativke

reartconcept1

Iz još jedne suradnje dvije srpske kreativke, keramičarke i dizajnerice Bojane Brkić (re:art:concept) te majstorice u kuhinji i food blogerice Ane V. Đurđević, dolazi nova priča, ovog puta u skladu s dolaskom proljeća. Djevojke su još jednom spojile svoje talente i kreirale proljetnu rapsodiju sa zamamnim kolačima serviranim na divnoj keramici.

reartconcept11

Styling stola u novoj epizodi prilagođen baš onim prekrasnim bojama koje se počinju javljati u ožujku, ružičastim nijansama, toploj boji breskve i pročišćenoj bijeloj te osjećaju sreće, novim ljubavima i buđenju optimizma nakon duge zime. U to se uklopilo Bojanino, gotovo već u zaštitnom znaku, korištenje zlatne boje, za ukras na rubovima ručno rađenih zdjelica, točkice na tanjurima, krugove na vazama, a poneki su komadi u potpunosti izvedeni u zlatnoj boji. Također, neki su predmeti dobili i svoje inspirativne citate, poput: ‘Inspire!’, ‘Ljubav’ ili ‘Love & Bloom’, što je i naziv ove lijepe priče.

reartconcept12

reartconcept9

Ana, poznatija kao blogerica Prstohvat soli, u tu je temu uklopila makarone u svim nijansama ružičaste boje, visoku kremastu tortu, ružičaste napitke, a sve su zajedno ukrasile ružičastim cvijećem – ružama, gerberima, frezijama, karanfilima. Rezultat je jedna nježna i romantična priča koju je pravi užitak gledati!

reartconcept8

Više o dizajnerici Bojani i njenim prekrasnim keramičkim rukotvorinama možete saznati na stranici re:art:concept, dok za Anine recepte proučite divne fotografije na blogu Prstohvat soli.

reartconcept6

reartconcept13

reartconcept7

reartconcept4

reartconcept2

reartconcept5

Komentari