Nova kolekcija Zoe Leggins tajica i cropped topova

zoe leggings

Nakon suradnje ostvarene s Polleo Sportom, domaći brend tajica Zoe Leggings udružio je snage s eklektičnim promotorskim kolektivom No Balance i predstavio zajedničku proljetnu ‘capsule’ kolekciju. Ona se sastoji od ženskog i muškog modela tajica, suknje te popratnih gornjih dijelova u obliku cropped topa i topa, a svaki model se za nijansu razlikuje od drugoga, što svaki komad čini unikatnim.

zoe leggings2

Uz tehnološke prednosti korištenih materijala (UV zaštita, otpornost na trošenje materijala, četverosmjerna rastezljivost, odlično prijanjanje) svojim linijama oblikuje tijelo i pruža potporu na pravim mjestima. Popratna kampanja nastala je u suradnji s mladom fotografkinjom Almom Štrkljević, a u ulozi modela našli su se sami osnivači No Balance kolektiva, Ela Buljat i Hrvoje Podrug.

zoe leggings8

Kolekcija je inače inspirirana generacijom 90-ih i upotrebom novih medija te se sukladno tome kroz cijelu kolekciju provlači motiv fragmentirane slike dobivene kombinacijom više digitalnih medija. Riječ je o trenutnom vizualnom identitetu mladog kolektiva kojeg karakterizira upravo upotreba novih medija. Smatraju se generacijom koja živi digitalnu kulturu u virtualnoj stvarnosti te kroz evente provode svoju viziju kombiniranja raznih žanrova i pod-žanrova elektronske glazbe s post-modernom estetikom dot-com generacije, kako bi od već postojećeg stvorili nešto inovativno.

Kolekcija je dostupna na www.zoeleggings.com i na Facebook stranici Zoe Leggings.

zoe leggings6

zoe leggings4

zoe leggings3

Komentari