Guliver balerinke za hippy romantičarke

guliverrr2

S dolaskom proljeća dolazi i vrijeme za lakšu i udobniju obuću. Prozračne i udobne balerinke iz nove kolekcije hrvatskog brenda Guliver savršeno će zaokružiti svaki proljetni outfit. Proizvedene u Hrvatskoj, te u skladu s najvišim standardima kvalitete, Guliver balerinke svakako će postati najnoviji must have za nadolazeću sezonu.

Nježna paleta boja i zanimljivi detalji, poput delikatnih mašnica te uzorka zmijske kože, najbolje opisuju   balerinke iz nove Guliver kolekcije, čime ovaj domaći brend potvrđuje tridesetogodišnju tradiciju vrhunske proizvodnje. Minimalističkog, a opet klasičnog dizajna koji prati ključne trendove sezone – u kombinaciji s trapericama ili romantičnom boho haljinicom – Guliver balerinke će biti pravi modni pogodak.

guliverrr

Svaki model osvaja srca, ne samo ženstvenom elegancijom, već i savršenom udobnošću koja osigurava samouvjeren i trendi korak u svakoj situaciji. Dojmljiva kombinacija minimalizma i romantike s lakoćom dokazuje kako balerinke nisu samo praktične za užurbane dane, već mogu postati i pravi statement komadi u svakoj romantičnoj modnoj priči.

Balerinke iz nove Guliver kolekcije za proljeće 2016. dostupne su na web shopu www.guliver.hr te u Guliver trgovinama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Rijeci i Šibeniku.

Foto: Guliver

Komentari