Proljetna kampanja Roberta Severa

Robert Sever je u suradnji s modnom fotografkinjom Mare Milin snimio kreativnu kampanju koja prati kolekciju za proljeće-ljeto 2015. Riječ je o pret-a-porter kolekciji ‘Eccessivo’ koju čini dvadesetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look.

Robert Sever

„Ideja kampanje je bila prikazati dinamičnost modela i boja, napraviti vizuale koji su vrlo snažni a pritom jednostavni, gdje su modeli u ulozi glumica te svojim ekspresijama i stavom emaniraju određenu gestu, pozu ili emociju. Htjeli smo da dojam bude jako svjež, intenzivan, sa izrazitim potpisom koji je prepoznatljiv u našim kampanjama“, objasnili su iz brenda Robert Sever.

Robert Sever

Inspiracija za ovu kolekciju su kao i uvijek žene. Ženska kompleksnost, ljepota, samo su neki od početnih inspiracijskih punktova. Ideja je bila koristiti vrlo široku paletu boja, koje sežu od vrlo intenzivnih pa do onih metaliziranih, a koje će funkcionirati u vrlo modernim oblicima odjeće koji su spoj tradicionalnih tehnika u suvremenoj izvedbi. Osnova kolekcije je kraljica svakog ormara – haljina, koju ovaj put prezentiraju u nekoliko različitih dužina, kao i kroz različite segmente kolekcije.

Robert Sever

Izuzev odjeće kolekcija i ovoga puta prikazuje nekoliko torbica, koje su već svojim prepoznatljivim oblikom, ali uz nove dekorativne elemente, ovaj put zasjale u novom ruhu. Tako su torbice imenom ‘Marija’, ‘Gala’ te ‘Traveler’, ukrašene kristalima, cvijetovima i laticama od kože, savršeno popratile ideju i temu kolekcije. U službi total looka nakit prati svaku odjevnu kombinaciju. Staklene sjajne i mat perle stvaraju novu igru, gdje samo jedan ovakav dizajnerski komad upotpunjuje i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Nastavno na prethodne rajfove/krune, koje su bile ‘must have’ prošle kolekcije, i ovaj put nude novu selekciju ručno rađenih ukrasa koji su kombinacija plisirane svile i staklenih perli. Novitet u modnim detaljima je taj da ovaj put predstavljaju i liniju naočala. Limitirana edicija ručno je ukrašavana i dorađivana cvijećem i kristalima jarkih boja.

Robert Sever

Robert Sever

Komentari