Proljeće u Karla trgovinama

karla3

Ključni komadi obuće i modnih dodataka s potpisom renomiranih svjetskih brendova, koji se ove sezone mogu pronaći u poznatom hrvatskom lancu trgovina Karla, dobili su svoju modnu kampanju za proljeće/ljeto 2016.

Kampanju pod nazivom ‘Soba s pogledom’ potpisuju dugogodišnji suradnici brenda Karla, Borut Mihalić i fotograf Mladen Šarić, a na vizualima su zastupljene ukupno tri teme; ‘Metalic’, ‘Mariner’ i ‘Crveni spektar’, kroz koje su predstavljeni ‘it’ modni dodaci sezone.

karla2

‘Metalic’ predstavlja statement sandale, cipele i torbice u metalik nijansama koje se protežu od zlatne preko srebrne do brončane, plava boja apsolutni je trend sezone, stoga je druga tema posvećena odnosu bijele i plave boje uz primjese crne i zlatne, a treća tema donosi šarenilo proljeća te predstavlja proslavu ljepotu boja crvenog spektra.

karla

S proljećem koje nam je zakucalo na vrata itekako se veselimo trendovima ove modne sezone, a uz nove i zavodljive kolekcije luksuzne obuće i modnih dodataka Karlinih dugogodišnjih partnera kao što su Loriblu, Karl Lagerfeld, Pas de rouge, Abro, Fabi, Coccinelle, Furla, Piero Guidi, Marc by Marc Jacobs, Twin Set, See by Chloe, GianCarlo Paoli, Tosca Blu i Menbur nećete proći nezapaženo.

Vlastite kombinacije inspirirane Karlinom „Sobom s pogledom“ možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili posjetite web shop na adresi: www.karla.hr.

Komentari