Postignite brončani ten uz proizvode za samotamnjenje

Lijepo potamnjela boja kože čini ljude vitkijima, privlačnijima i zdravijima. Ali, izležavanje na suncu sve je manje preporučljivo i popularno zbog opasnosti koje mogu uzrokovati UV zrake. Sigurnija alternativa su preparati za samotamnjenje. Ako ste ipak odlučni u tomu da postignete lijep i zdrav sjaj na koži u ljetnim mjesecima, oslonite se na proizvode za samotamnjenje, ali oprezno s njihovom primjenom i nanošenjem! Ako pametno naučite koristiti kreme za samotamnjenje, možete dodati definiciju svom tijelu te vizualno produljiti ekstremitete i konturu tijela.

samotamnjenje

Ono čemu težite jedna nijansa tamnija od vaše prirodne boje kože. Brončani ten nije lako postići ali uz pažljivo nanesenu kremu za samotamnjenje možete ga postići bez puno truda. Imajte u vidu da pretjerivanje s ovim proizvodima nije poželjno kako nebi postigli kontraefekt. Kožu pripremite pomoću laganog pilinga i svakako izbjegavajte nanošenje krema ili losiona na oštećenu ili osjetljivu kožu.

Novost u kozmetičkoj industriji su i ulja i pekmezi te sprejevi za samotamnjenje, a izbor nijanse ovisi o boji vašeg tena. Odličan izbor su i i prirodni proizvodi za samotamnjenje koji štite kožu, koristeći isključivo mineralne filtere. Proizvodi sadrže organska biljna ulja za dodatnu njegu i hidrataciju kože. Pogodni su za sve tipove kože.

Dugotrajna izloženost sunčevim zrakama može negativno utjecati na izgled kože kao i njenu elastičnost, što uzrokuje prijevremeno starenje te umoran izgled. Svježinu i prirodan sjaj možete postići i laganim bb kremama za lice koje u sebi imaju svjetlucave pigmente, a ulja će vašoj koži pružiti sjaj i mekoću tijekom cijelog dana. Aristokratska put najosjetljivija je i podložna opeklinama nakon dugog boravka na suncu, zato je idealno da je podarite boju  na ovaj način. Cijelo ljeto možete uživati u brončanom tenu s nekima od proizvoda iz naše galerije.

Komentari