Proizvodi za čišćenje lica s mineralnim i biljnim sastojcima

Tonici su zlato kozmetike. Ovi proizvodi su najsvestranija kozmetika te mogu biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, nježni način čišćenja te vodena podloga kremama i serumima.

U ekskluzivnoj liniji Dr. Stribor kozmetike tri su tonika: Zlato&Ruža – namjenjen je finoj hidrataciji suhe kože, Germanij&Neroli – namjenjen je hidrataciji kože, ali istovremeno i regulaciji masnoće te Cink&Neroli – namjenjen je koži sklonoj aknama.

 

tonik-cink-neroli1

Tonik Cink&Neroli nije običan tonik. Sadrži aktivne komponente koje svojom sinergijom uravnotežuju hiperprodukciju sebuma, gubitak vlage i djeluju protuupalno na akne. Za njegu kože sklone aknama postoje brojni preparati, ali većina ih je namjenjena mladoj koži. Stoga tonik Cink&Neroli sadrži i vrijedne ovlaživače koji ne dopuštaju gubitak vlage i ostavljaju trag mekoće, bez neugodnog zatezanja kože.

Neodoljiva esencijalna voda nerolija pruža, osim mirisa, dodatno antiseptično djelovanje. Ipak, najvažnija aktivna komponenta je azeloglicin dvojakog učinka. Djeluje seboregulirajuće kod masne kože sklonoj aknama, a istovremeno pomaže u njezi hiperpigmentirane kože. Cink&Neroli, kao i ostali tonici iz Dr. Stribor kozmetike, konzerviran je srebrom, koji u ovoj formulaciji djeluje i kao aktivna tvar – antiseptik.

gel)

Na najveći izazov u njezi lica u Dr. Stribor kozmetici odgovorili su modernom i nježnom tehnologijom D-faznog gela sa šećernim eterima. Ovakav gel djelotvorno uklanja nečistoću i šminku bez isušivanja. Namažite ga na suho lice i utrljajte. Zatim isperite vodom – blaznicom ili umivanjem. Ova emulzija osmišljena je samo s prirodnim sastojcima – šećernim esterima (sukroesterima), glicerolom, trigliceridima iz kokosa te je bez mirisa.

Pogledajte sve proizvode za čišćenje lica brenda Dr. Stribor u galeriji, a pronađite ih u ljekarnama te na stranici www.e-bioteka.com.hr

 

 

Komentari