Novi proizvodi zanimljivog hrvatskog brenda Bluetag

Davne 1967.godine, nakon dugogodišnjeg rada u metalnoj industriji, Franjo Kolar osnovao je obrt Kolar i do današnjeg dana obrt se nalazi na istoj lokaciji, u Strahonincu u Međimurju. Od samog se početka obrt bavi proizvodnjom većinom metalnih proizvoda te pružanjem usluge obrade metala. Stalnim ulaganjem u strojeve obrt drži korak sa suvremenim tehnologijama te je vodeći proizvođač metalnih stolova i stolica te popratne opreme za ugostiteljstvo na području Republike Hrvatske.

cavea post 2

Naslanjajući se na znanje, iskustvo i višedesetljetnu tradiciju obrt Kolar lansirao je novi brend proizvoda pod nazivom Bluetag. Bluetag čine dvije linije proizvoda: Cavea i Grow. Kolekcija Cavea za sada sadrži samo stolicu Cavea. Svojom fleksibilnošću, stolica Cavea idelano se uklapa u bilo koji prostor. Osim za sjedenje, može se koristiti i kao pomoćni stolić ili oslonac za noge. Stolice se mogu slagati jedna na drugu čime možete znatno uštedjeti na prostoru. Izrađena je iz metalne konstrukcije plastificirane u jednu od odabranih boja sa sjedalicom iz ljuštenog furnira hrasta. Stolica Cavea dostupna je u pet različitih boja: Dark, Light, Yellow, Pink i Turquoise.

cavea post 3

cavea post 5

Grow kolekciju čine tri vješalice. Grow visoka vješalica za kapute, Grow Lite ima dodatak u obliku stalka za kišobrane, dok je Grow mini stalak za male i velike kišobrane. Grow kolekcija idealno će poslužiti svojom funkcionalnošću te će istovremeno obogatiti prostor. Vješalica i stalak za kišobrane savršeno se uklapaju u bilo koji prostor, bilo ulazni, predsoblje ili spavaću sobu. Inspiracija za Grow kolekciju dolazi iz mlade stabljike bambusa sa istaknutim pupoljcima. Vješalica Grow izrađena je iz metalne konstrukcije obogaćene čašicom koja je izrađena iz punog temperiranog drva te je dostupna u tri različite boje: Lava Grey, White Bone i Sunny Yellow.

grow post 3

grow post 1

grow post 2

Prvi Bluetag bio je predstavljen na Ambienti 2014. godine, sljedeći proizvod bit će dostupan javnosti od svibnja ove godine. Proizvodi se mogu pogledati i kupiti u salonu u Strahonincu, u Konceptus studiju u Zagrebu te preko web shopa.

Foto: bluetagdesign.com

Komentari