Prirodni proizvod za gušće trepavice i obrve

luxfactor2

Duge trepavice su uvijek u trendu, a sada su dostupne svima. Zbog štetnih vanjskih utjecaja, svakodnevnog nanošenja i skidanja šminke, bolesti i drugih štetnih čimbenika, trepavice gube na volumenu, lome se i jače ispadaju.

No, postoji rješenje kako obnoviti svoje trepavice te do ljeta postići efekt umjetnih trepavica na potpuno prirodan način. Serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash već je oduševio brojne Hrvatice. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu koja  u samo 2-4 tjedna vidno produžuje trepavice, čineći ih dužima, gušćima i jačima.

luxfactor1

Bez osjećaja peckanja i iritacije, te štetnih nuspojava, serum također djeluje i na obrve. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikuli (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju. Inovativna formula v serumu za rast trepavica zbog specifičnog molekularnog sastava omogućuje trenutno djelovanje nutritienata i hidrataciju te vidljive rezultate.

Idealna kombinacija čiji rezultat održava prirodnu PH ravnotežu, hrani unutrašnjost trepavica. Zadovoljavajuća činjenica je ta da trepavice postaju tamnije, što daje efekt make up-a bez maskare. Ovaj serum nije testiran na životinjama.

Lux-Factor Eyelash trenutno možete naručiti po promocijskoj cijeni sa više od 50% popusta na stranici www.lux-factor.com.

Komentari