Privremene tetovaže koje izgledaju kao prave

tatiffy11

Oduvijek ste željeli tetovažu, ali nikako se ne možete odlučiti je li to za vas? Ili već imate zamišljeno mjesto na koje bi ste nešto tetovirali, ali niste sigurni kako bi izgledalo? Srećom, umjesto crtkaranja po sebi flomasterom, na tržištu je u zadnje vrijeme, zahvaljujući popularizaciji festivalskog stila, postalo dostupno mnogo brendova koji se specijaliziraju za privremene tetovaže.

tatiffy14

tattify2

Uz njihovu pomoć možete odabrati motiv sličan onome koji želite, ili pronaći upravo nešto što jednom želite istetovirati na koži te eksperimentirati s mjestima na tijelu. Inspiracije ne nedostaje, a brend Tattify nudi i više od uobičajenih zvjezdica, trokutića i sličnih motiva. Ispisani citati, color-block i watercolor tetovaže… sve je to pronašlo mjesto u njihovom asortimanu. Surađuju s tattoo majstorima diljem svijeta na kreiranju svojih dizajna što im garantira da tetovaže uistinu izgledaju kao da su prave. Neke su toliko detaljno napravljene da ćete motiv poželjeti ponoviti s pravom tintom!

tatiffy10

tatiffy8

Na njihovoj stranici Tattify.com svatko može pronaći nešto za sebe – tetovažu u boji, crno-bijelu ili popularne zlatne i srebrne ljetne motive. Tetovaže se apliciraju poput naljepnice, a skidaju uz pomoć sapuna i vode. Ako ih čuvate mogu potrajati i do 5 dana, a u paketu se uvijek dobije dupli dizajn ako poželite ponoviti proces. Cijene variraju od oko 5 do 8 dolara, ovisno o dizajnu. Brend dostavlja u Hrvatsku, uz besplatan shipping – idealno za ovo ljeto!

tattify1

tattify13

tatiffy3

tatiffy4

tatiffy9

tatiffy6

tatiffy5

tatiffy12

tatiffy7

Foto: Tattify

Komentari