Prirodni dezodoransi za tijelo

Ako ste navikli na klasične proizvode koji štite od prekomjernog znojenja i neugodnih mirisa, probajte zdravu alternativu. Kako ne bi začepili pore kemikalijama kojima obiluju mnogi proizvodi na tržištu i blokirali detoksikaciju tijela, priuštite svojoj koži njegu u obliku prirodnih dezodoransa. U spreju, kao roll-on, krema, u kameni, dezodorans je jedan od najomiljenijih kozmetičkih preparata svake žene.

prirodni dezodorans

Iako se već sada mogu naći oni koji ne sadrže parabene i aluminij, lista sastojaka koja se na njima nalazi i dalje je zabrinjavajuća. Prirodna funkcija našeg organizma je da putem kože izbacuje toksine i štetne materije, a to se upravo dešava kada se znojimo, što može rezultirati neugodnim mirisima. Međutim, u svježini možemo uživati cijeli dan.

Prirodni dezodoransi sastoje mirisne note ruže, aloe vere, naranče, vanilija, ružmarina i ostalih biljnih esencija koji njeguju kožu i štite je od znojenja. Osvježavajući, s antibakterijskim sastojcima, s organskim sastojcima, bez štetnih parabena i alkohola, samo su neki od epiteta koji krase linije proizvoda koje su dostupne i kod nas. Pogodni su osoba koji su skloni ekcemima i psorijazi. Donosimo vam proizvode koje trebate uvrstiti u svoju rutinu.

Komentari