Njegujte kosu na prirodan način

phytodess proizvodi2

Svojoj kosi uvijek želimo samo najbolje, najkvalitetnije, ali i najprirodnije. PHYTODESS francuski je proizvod za njegu kose proizveden u Dessange tvornici i predstavlja istinsku njegu za ljepotu vlasišta i kose koja sadrži 80% sastojaka prirodnog porijekla: glinu, eterična ulja, oligo-elemente, ekstrakte biljnog i morskog porijekla, dragocjeno kamenje i metale, bazu za pranje biljnog porijekla…

Specijalist u vrhunskoj njezi vlasišta PHYTODESS nudi liniju s više od 40 prirodnih proizvoda sposobnih da njeguju, daju ravnotežu i sjaj kosi. Ciljanog djelovanja i jakog identiteta, mogu se slobodno miješati kako bi se stvorila prilagođena njega, koja u potpunosti odgovara specifičnim potrebama svakog vlasišta.

phytodess proizvodi6

PHYTODESS šampon za jačanje kose

Kod njege vlasišta baza proizvoda su gline i dragocjene zemlje (bakar, zlato, biser i malahit). Svaka od dragocjenih zemalja u kombinaciji s određenom glinom ima blagotvorne učinke za vlasište. Tako dragocjena zemlja bakar u kombinaciji s crvenom glinom djeluje protuupalno, ozdravljuje i smiruje iritirano vlasište. Dragocjena zemlja zlato sa žutom glinom dubinski pere stresno vlasište, čisti ga od toksina i hidratizira. Biser s crvenom glinom dubinskim pranjem oslabljenog vlasišta stimulira, jača i obnavlja, dok će dragocjena zemlja malahit sa zelenom glinom očistiti, obnoviti i pospješiti cirkulaciju vlasišta.

phytodess proizvodi4

PHYTODESS sprej 10 minerala za tanku i osjetljivu kosu

Phytodess je svoje blagodati pronašao u Gingko bilobi, hibiskusu, Ilipe maslacu, jojobi, Karanji i mnogim drugim biljkama iz vlastitog kontroliranog uzgoja. Opće su poznata blagotvorna svojstva Aloe Vere koja se koristi u svrhu smirivanja vlasišta i ima hipoalergena svojstva. Drvo Andirobe hidratizira te ima zaštitna svojstva od sunca. Ulje avokada sadrži aktivne sastojke koji pomažu regeneraciju, štite elastičnost kose, omogućuju potrebnu hidrataciju i potiču rast nove kose. Drvo Baobab ili „drvo života“, ikona afričkog kontinenta, bogato vitaminima A, E i D, poznato je po svojim anti-age, hranjivim i obnavljajućim svojstvima. Ovo su samo su neke od biljaka koje su sastavni dio svih Phytodess proizvoda.

Phytodess proizvodi3

PHYTODESS TRICHOBIOL ampule za kućnu njegu protiv ispadanja kose

Phytodess, brend Dessange grupe, nastaje iz kontroliranog i društveno odgovornog izvora proizvodnje, razvijen u suradnji s Olivierom Behrom, biologom i osnivačem NVO Man & Nature. Proizvodi se pakiraju u kutije koje se rade od kartona iz održivo upravljanih šuma. 2015. godine brend postaje članom 1% za planet, a donirajući za zaštitu okoliša, pridružuje se internacionalnoj mreži kompanija koje su se obvezale brinuti se i djelovati na dobrobit bioraznolikosti i čovjeka.

Komentari

No tags