Prespavajte u Guinness tvornici

guinness 1

U srcu Dublina nalazi se Guinness Storehouse tj. preko 250 godina stara pivovara Guinness koja je otvorena za posjetitelje, točnije njezin prostran i uvijek dobro posjećen bar. Poznato je to mjesto ne samo domaćem stanovništvu, već i turistima, uvijek je rado posjećena lokacija gdje svi mogu uživati u prepoznatljivom okusu Guinness piva. No, za 24. travnja Guinness Storehouse i dobro poznati servis za najam smještaja Airbnb pripremili su iznenađenje koje će obradovati sve pivoljupce, a sve u sklopu njihove ‘Night At’ serije događanja.

guinness 2

guinness 3

Izabrani sretnik ili sretnica za ovogodišnji praznik sv. Patrika može osvojiti boravak i noćenje na ovoj jedinstvenoj lokaciji. Osim samog boravka očekuje ga i Guinness tura koja počinje u Thomas Streetu, u rezidenciji i rodnom domu Arthura Guinnessa, nakon toga slijedi tematska večera u Guinnessovom Gravity Baru gdje će sretnik i odsjesti. Dočekat će ga spektakularni, panoramski pogled od 360 stupnjeva na Dublin. Večera koja će uslijediti sastojat će se od šest slijedova koje će pripremiti Guinness izvršni chef, a bit će inspirirana, naravno Guinness pivom. Boravak u ovom, stvarno jedinstvenom, loftu, vjerujemo neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

guinness 4

guinness 5

guinness 6

No, avantura tu ne prestaje – pivar Peter Simpson, sljedećeg će dana pokazati i poučiti osnove pravljenja piva. Također će gost saznati sve tajne pripreme poznatog stouta. Naravno, da će sretnik ili sretnica cijelo ovo vrijeme imati nadohvat ruke točionike i mogućnost kušanja pravog, izvornog Guinness okusa. Ako ste se pitali kako sudjelovat u ovoj stvarno primamljivoj igri, posjetite link.

guinness 7

guinness 8

guinness 9

guinness 10

guinness 11

guinness 12

Foto: Airbnb

Komentari