Presladak baby Instagram profil

Mladim roditeljima često se savjetuje da uhvate bebin ritam i pokušaju ići na počinak ili barem se malo odmoriti kada njihova beba spava. Na taj način mama i beba ‘hvataju ritam’, te spavanje mame kada i beba spava omogućuje svakoj mami odmor i punjenje baterija za onaj brzi, živi i često hektični ritam tijekom dana.

No, to pravilo, barem u potpunosti, nije primijenila fotografkinja Laura Izumikawa kojoj su trenuci bebinog odmora i spavanja poslužili kao odlična inspiracija za stvaranje duhovitih, domišljatih i neizmjerno zabavnih trenutaka sa svojom bebom.

Ona je, naime, bebu tijekom sna, pretvarala u razne likove popularne kulture, likove iz filmova, pop zvijezde, rock zvijezde te i poneku scenu iz poznatog filma ili crtića, kao što je U potrazi za Nemom. Iako duhovite fotografije, odlična su uspomena na te dragocjene trenutke, a vjerujemo i svakako neiscrpan izvor zabave za njezinu bebu kada naraste.

Kada želite posegnuti za izvorom zabave i obiljem preslatkih baby trenutaka, posjetite ovaj Instagram profil. Smijeh je garantiran!

T.R.

Foto: Instagram

Komentari