Premium kolekcije poznatih ‘high street’ brendova

hm-silk-skirt

Poznati modni brendovi nude ‘premium’ kolekcije koje do sada možda niste primjetili. Najčešće se radi o posebnim kolekcijama koje se ističu visoko kvalitetnim materijalima, jedinstvenim dizajnom i dolaze u limitiranom izdanju. Iz tih razloga cijene su veće nego inače, ali opet prihvatljive s obzirom na komade koji se nude. Mi smo izdvojili neke od najboljih ‘premium’ i ‘unique’ komada poznatih modnih brendova

H&M Premium

Vuna, kašmir, svila, prava koža i baršun imaju glavnu ulogu u H&M Premium kolekciji. ‘Oversized’ vuneni kaput izvrsno izgleda preko džempera od kašmira i kožne suknje, dok je svilena suknja u kombinaciji sa svilenom košuljom i ‘bomber’ jaknom pravo jesensko trendi izdanje.

hm

hmprod

leather-pencil-skirt

hm-oversized-cashmere-2

hm-suede-ballet

 

hm-oversized-cashmere-3

hm

hm-slip-on-loafers

Topshop Unique

Predstavljena na London Fashion Weeku Topshop Unique kolekcija oduševila je poznate Britanke poput Alexe Chung i Suki Waterhouse. Kolekcija koja odiše britanskim duhom u skladu je s najnovijim ovosezonskim trendovima. Baršun, koža i čipka vladaju ‘Unique’ kolekcijom, popraćenom sa sjajnim čizmama i tigrastim ‘loafericama’.

topshop-2-10

topshop-2-12

topshop-2-11

topshop-2-7

topshop-3-1

topshop-2-2

topshop-2

topshop-2-3

topshop-2-8

 

Zara Limited Edition

U svojoj limitiranoj kolekciji Zara nudi džemper od mohera (vrsta koze vune), pletena jaknu i dvostranu bomber jaknu. Osim limitarinih izdanja u posebnu kategoriju spadaju džemperi od kašmira, sako od baršuna, haljina odbaršuna i dvostrana kožna jakna.  S obzirom na to da se prodaju u limitiranom izdanju ili po većim cijenama nego što ste naviknuli, sigurno ih nećemo često viđati na ulicama.

zara-4

zara-5

zara-4

zara-2

zara-5

zara-1

zara-2

Mango Premium

Mango Premium kolekcija ističe se po odjeći u bijeloj boji i neobičnim modelima koji nisu reprezentativni za ovaj brend. Ekskluzivni komadi namijenjeni su modernoj i elegantnoj ženi koja zna eksperimentirati s voluminoznim i inovativnim materijalima.

mango

mango-4

mango-1

mango-2

Foto: Topshop, H&M, Mango, Zara

Komentari