Svečana premijera hrvatskog filma ‘Ti mene nosiš’

Dvorane Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti i Blitz Cinestar kina bile su pretijesne za sve one koji su tijekom jučerašnje večeri željeli premijerno pogledati dugometražni igrani film ‘Ti mene nosiš’, talentirane redateljice Ivone Juka.

Ivona-Juka,-Anita-Juka,-Damir-Markovina,-Natasa-Dorcic,-Natasa-Janjic-i-Lana-Baric

Ivona Juka, Anita Juka, Damir Markovina, Nataša Dorčić, Nataša Janjić i Lana Barić

Nakon nekoliko izuzetnih dokumentarnih filmova i brojnih međunarodnih nagrada, Ivona Juka je i ovim cjelovečernjim filmom pokazala svoju svestranost, a ‘Ti mene nosiš’ svojom je radnjom i kvalitetnom glumačkom ekipom, oduševio gledatelje, ali i ujedinio filmske kritičare u zajedničkom stajalištu da se radi o odličnom filmskom ostvarenju.

Nataša Dorčić, Ivona Juka i Nataša Janjić

Nataša Dorčić, Ivona Juka i Nataša Janjić

Film donosi priču koja istražuje ženski identitet u ulozi kćeri i što ta uloga može nositi. Zato je i Ivona Juka odabrala triptih, tri priče o tri kćeri, različitih godina, statusa i iz različitih obitelji, kako bi prikazala više od jednog intimnog odnosa i pokrila širu paletu odnosa toliko karakterističnih za današnje društvo i svakodnevicu koja nas okružuje. Glumački postav filma čine velike zvijezde regije – Lana Barić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić i još niz poznatih i uspješnih glumaca.

Mnoga poznata lica domaće scene sinoć su stigla na crveni tepih velike premijere među kojima su bili i Milana Vlaović, Mara Bratoš, Iva Mihalić, Petra Kurtela te mnogi drugi.

Anita Juka

Anita Juka

Iva-Sulentic

Iva Šulentić

IMGP5134

Lana Puljić i Luka Grubišić

IMGP5125

Iva Mihalić

IMGP5121

Petra Kurtela

IMGP5078

Milana Vlaović i Morana Cerovac

Goran-Grgic-i-Kristijan-Potocnjak

Goran Grgić i Kristijan Potočnjak

Mara-Bratos-i-Boris-Vujcic

Mara Bratoš i Boris Vujčić

Komentari