Prekrasno vjenčanje ‘it’ Talijanke Eleonore Carisi

Ovog vikenda sudbonosno ‘da’ izrekla je jedna od najpoznatijih talijanskih blogerica i ‘it’ djevojka Eleonora Carisi. Kao lokaciju za svoje vjenčanje sa poznatim stilistom za kosu Paolom Soffiattijem pomno je odabrala vilu Ponti iz 18. stoljeća, smještenu u gradiću Varese, koja je bila dovoljno velika da primi sve goste koji su došli s mladencima proslaviti veliki dan.

No sama lokacija nije bila jedini pomno promišljeni detalj, što i ne čudi s obzirom na Eleonorin profinjeni stil. Od pozivnica, jelovnika, uređenja prostorija i stolova, pa sve do vjenčanice – sve je bilo romantično, elegantno i bezvremensko. Okruženi ružama i božurima, najdražim cvijećem mladenke od kojih je bio sastavljen i jednostavan buketić, Eleonora i Paolo svoje su zavjete izrekli ispod cvjetnog luka. Točnije, jedan su drugome pročitali ljubavna pisma i sve zapečatili poljupcem.

Za vjenčanicu je odabrala bajkovitu kreaciju Elieja Saaba, čipkastu haljinu dugih rukava i otvorenih leđa sa šlepom koja prati liniju tijela i koja se svojim dizajnom savršeno uklopila u okruženje vile. ‘It’ Talijanka kosu je podigla u visoku zaglađenu punđu preko koje je bio prebačen kratki veo, a kombinaciju je upotpunila jednostavnim bisernim naušnicama, prirodnim make up-om i nude manikurom.

Vjenčanje jedne blogerice i Instagram trendseterice naravno nije moglo proći bez vlastitog hashtaga pa su tako gosti sve fotografije objavljivali uz oznake #mrandmrssofiatti i #elebridetobe, a Eleonora je snimila i poseban bridal editorial za talijansko izdanje magazina Grazia u kojem je isprobavala različite haljine i modele cipela.

Foto: Instagram

Komentari