Novi cool brend za kosu na hrvatskom tržištu

Jučer je u showroomu Bahlen Beauty predstavljen novi brend koji stiže na hrvatsko tržište, australski evo hair. Luksuzni asortiman proizvoda za njegu kose koji se sastoji od 36 proizvoda i cjelovita je linija koja obuhvaća 6 grupa proizvoda.

Jules Tognini i Michael Bacon

Jules Tognini i Michael Bacon

Tu su smirujući, njegujući, proizvodi za volumen, za kovrčavu kosu, ravnu kosu i stiliziranje, a svi odgovaraju svim tipovima kose. Proizvodi su osmišljeni kako bi djelovali zajedno. Evo proizvodi za njegu lica i tijela ne sadrže skrivene sastojke – ne sadrže grube, površinski aktivne tvari, konzervanse i filere.

evo (5)

Evo također nudi inovativne profesionalne alate koji čine vaš život mrvicu lakšim kao primjerice Evo Mister Fantastic bungee gumice za kosu. Činiti svijet ljepšim mjestom zadatak je asortimana Evo Fabuloso i Evo Fabuloso ProTM. Njegovih sedam nijansi između kojih možete birati tretiraju vašu kosu do hranjivog, instantnog koloritnog boosta.

evo (2)

Ono što ovaj brend izdvaja od ostalih svakako su odlične kampanje koje privlače pažnju i nasmijavaju svojim porukama. Isto tako, svaki evo proizvod redovito nosi komičnu poruku uz koji ćete odlično započeti ili završiti svoj dan, uz kvalitetnu njegu.

evo (3)

Proizvodi Evo distribuiraju se isključivo preko najboljih salona i ne sadrže sulfate, paraben, dietanolamin, trietanolamin i propilen glikol – proizvode koji omogućuju profesionalne rezultate, a istovremeno ne štete okolišu. Evo ne demonizira ove sastojke kako bi se razlikovao već ih je odlučio ne koristiti kako bi se odgovornije odnosili prema okolišu.

Foto: Sanjin Kaštelan

Komentari