Predstavljena nova linija Vichy za zrelu kožu

Vichy-1

Vichy, vodeća dermokozmetička marka u svijetu, premijerno je predstavila novu liniju proizvoda Neovadiol – nadomjesni kompleks. Posljednja inovacija predstavlja rezultat 14-godišnjeg istraživanja utjecaja menopauze na kožu i brojnih kliničkih studija u kojima su provjeravali učinkovitost djelovanja nadomjesnog kompleksa na kožu u menopauzi.

Radi se inovaciji u obliku nadomjesne kozmetike koja obnavlja mladenački izgled kože i djeluje na tri vidljive posljedice menopauze na koži: osjećaj gustoće, preoblikovane crte lica i blistavost tena. Nadomjesni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju kozmetike koja, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne njege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladenački sjaj, a koje je okupljenima predstavila Vesna Manestar, direktorica marketinga Vichy.

Tihana-Harapin,-Mare-Milin-i-Milana-Vlaović

Tihana Harapin Zalepugin, Mare Milin, Milana Vlaović

Vichy-14

U svojoj prezentaciji prim. dr. Gregurić dala je poseban naglasak na čimbenike koji utječu na starenje kože u menopauzi, promjene u djelovanju hormona na naše tijelo i kožu te se posebno osvrnula na djelovanje hormona DHEA – hormona mladosti i na koji način možemo kompenzirati njegov nedostatak. Prim. dr.Gregurić je tom prilikom izjavila: „Osim vanjskih čimbenika jednako utječu i hormonalni pad u organizmu koji usporava i metaboličke procese i regeneraciju kože. Hormonalni ciklus je genski determiniran. To znači da pad hormona počinje puno prije same menopauze, osobito je nagao nakon nastupanja menopauze. Činjenica je pak, da životni stil može utjecati na ubrzavanje pada hormona, pa se i znakovi hormonalnog pada sve češće vide i u mlađim dobnim skupinama – češće kod žena.”

Na predstavljanju nove linije proizvoda bile su i poznate dame naše scene, Tihana Harapin Zalepugin, Milana Vlaović i Mare Milin.

 

Vichy-4

Vichy-17

Komentari