Predstavljena David Beckham Modern Essentials kolekcija za H&M

hm18

Danilo Drobnjak i Lana Radnić

Svi ljubitelji muške mode jučer su došli na svoje s otvorenim ekskluzivnim pre-shoppingom u H&M prodavaonici na Cvjetnom trgu gdje je predstavljena Modern Essentials selected by David Beckham kolekcija.

Preko 100 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi. Tom prigodom glazbenik Vlaho Arbulić, glumac Miran Kurspahić, nogometaš Jerko Leko i vaterpolist Andrija Bašić prvi su odjenuli komade iz nove Modern Essentials selected by David Beckham kolekcije.

hm15

Nina Mia Čikeš i Miran Kurspahić

Ekskluzivan pre-shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su bili Tatjana Dragović, Iva Leko, Ecija Ivušić, Ogi Antunac, Tihana Harapin, Ines Preindl, Damir Kedžo, Mario Možnik, Sonja Kovač, Duško Modrinić i brojni drugi.

Stilska ikona David Beckham snimio je najnoviju H&M-ovu kampanju za proljeće 2016. pod nazivom Modern Essentials selected by David Beckham, i to na ulicama Lisabona. Kampanja kreće 18. veljače na televiziji i u kinima, kao i online na hm.com.

hm

Tatjana Dragović

Svake sezone David odabire omiljene komade iz H&M-ove muške kolekcije Modern Essentials oblikujući garderobu od uobičajenih komada i novih klasika na koje se muškarci mogu osloniti cijele sezone. Nova kolekcija bit će dostupna u svim H&M-ovim trgovinama s muškom odjećom u dva navrata, 18. veljače i 10. ožujka te online.

Iva Leko

Iva Leko

Jerko Leko

Jerko Leko

hm2

Vlaho Arbulić

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Robert Sever i Slobodan Velicki

Robert Sever i Slobodan Velicki

Damir Kedžo

Damir Kedžo

Sonja Kovač

Sonja Kovač

Duško Modrinić

Duško Modrinić

hm20

Andrija Bašić, Miran Kurspahić, Vlaho Arbulić i Jerko Leko

Foto: John Pavlish

Komentari