Predstavljen koncept Food Palace restorana

press-brunch-avenue-mall-1

Andreja Galovec Vodopija (direktorica marketinga AV. Malla), Mirna Maras, Andrej Tošev (vlasnik restorana Cantina), Ivana Mišerić, Kristina Krepela

Avenue Mall proslavio je otvorenje talijanskog restorana Cantina, čime je zaokružio svoju ponudu raznovrsnih i ukusnih obroka u Food Palace restoranima. Veliku proslavu uljepšala su poznata lica domaće scene, Ivana Mišerić, Mirna Maras i Kristina Krepela.

Svečano predstavljanje Food Palace koncepta 28. rujna u Avenue Mallu okupilo je brojne posjetitelje, koji su imali priliku uživati u popularnim pizzama, salatama i tjesteninama te pitkim hrvatskim i talijanskim vinima uz prigodne melodije talijanskih evergreena.

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Glavni naglasak druženja bio je na predstavljanju modernog koncepta od sedam restorana prikladnog naziva Food Palace, koji svojim gostima nudi kvalitetnu i raznovrsnu ponudu talijanskih, meksičkih i kineskih jela, kao i specijalitete domaće kuhinje te popularne restorane brze prehrane, McDonald’s i KFC.

Posjetitelji svoje iskustvo shoppinga mogu upotpuniti tradicionalnim i brzim obrocima u restoranu Foodie ili ukusnim hamburgerima u McDonald’su i KFC-u, meksičkim tortiljama i umacima u Mexu, popularnim kineskim rezancima u restoranima Wok&Roll i WokMe te talijanskim tjesteninama i pizzama u restoranu Cantina.

Kristina Krepela, Ivana Mišerić i Mirna Maras u Avenue Mallu

Kristina Krepela, Ivana Mišerić i Mirna Maras

Srdačnu dobrodošlicu svim okupljenima zaželjela je i direktorica marketinga, Andreja Galovec Vodopija, i tom prilikom poručila kako je Food Palace postao omiljeno mjesto za poslovni ručak ili međuobrok svima koji su u kratkoj pauzi, jer su kvalitetni i ukusni obroci gotovi unutar pet minuta.

Kao neke od usluga u kojima posjetitelji mogu svakodnevno uživati istaknula je i tri sata besplatnog parkinga u garaži centra, dječju igraonicu, gdje stručno osoblje brine o djeci dok roditelji uživaju u kavi i slasticama iz popularnih kafića i slastičarnice Torterie Macaron te idealan spoj romantične večere nakon izlaska u CineStar kino.
Televizijska voditeljica Mirna Maras posebno je pohvalila pizzu, talijanski specijalitet koji je odnedavno našao svoje mjesto na Cantininom meniju, kao omiljeno jelo koje ju je oduševilo svojim okusom i sastojcima.

Cantina, Avenue Mall

Ni zagrebačka glumica Kristina Krepela nije odoljela ukusnim pizzama i tjesteninama koje su ručno spravljene od kuharskog tima Cantine, a uslužni i nasmiješeni konobari upotpunili su doživljaj domaće atmosfere. Radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja je vodila goste kroz ukusnu zakusku i zabavno druženje, uživala je u prekrasnom ambijentu te na kraju zaključila kako je Food Palace ugodno mjesto s potpunom ponudom jela za svačiji ukus.

Foto: Tomislav Huha

Komentari