Predstavljen Bocassy Anti-age serum

U Hrvatskoj je od nedavno dostupan Bocassy Anti-age serum koji nudi jedinstvenu i visoko učinkovitu mješavinu aktivnih sastojaka koji čine savršenu njegu za zrelu i umornu kožu kako bi vratila svoje mladenačke konture.

Bocassy

Riječ je o proizvodu koji zadovoljava i one koji traže potpunu hidrataciju kože sa svim nutrientima kao što su biljna ulja, a da pritom ne ostavlja težak sloj nakon nanošenja.  Bocassy Anti-age serum djeuluje u dva smjera: smanjuje dubinu postojećih bora uzrokovanih djelovanjem stresa ili naprosto vremenom te istovremeno pojačava elastičnost i čvrstoću kože. Jednako uspješno povećava dnevnu razinu vlažnosti i tako djeluje na produljeni mladenački izgled.

Bocassy serum

„Kad smo krenuli u stvaranje Bocassy proizvoda jedini uvjet bila je beskompromisna kvaliteta. Vrhunski sastojci provjerenog prirodnog podrijetla, proizvodi bez silikona, parabena i umjetnih bojila bili su i ostali naša konstanta. Ta naša filozofija utkana je u svaki Bocassy proizvod pa tako i u Anti-age serum. U novi Anti-age serum ukomoponiran je iznimno visok udio probiotika koji stimuliraju obnavljanje kožne barijere, lactobacillusa koji podiže čvrstoću, zelenog čaja kao jednog od najboljeg anti-age sastojka, wakame alge koja sadrži pregršt vitamina, meda koji posjeduje nevjerojatne osobine ovlaživača te djeluje protuupalno. Sve to čini prirodnu formulu ovog seruma koji rješava problem suhoće zrele i beživotne kože i to je najveći razlog zašto smo ga u našim laboratorijima stvorili. Pomaknuli smo granice anti-age njege u zrelijim godinama smanjivanjem vidljivih znakova starosti, odnosno nadoknađivanjem izgubljenih mladenačkih kvaliteta kože.“, izjavila je prilikom predstavljanja Marina Mustapić, vlasnica i idejna začetnica tvrtke Bocassy Paris.

M.Batinić,-Andriano-Barkovć-direktor-tvrtke-Bocassy-Paris,-M

Marijana Batinić, Andriano Barković, Marina Mustapić i Nevia Delale

Bocassy Anti-age serum je pogodan za sve tipove kože, djeluje kao aktivator „mehanizama mladenačkog izgleda“ i dokazano zaustavlja znakove starenja kože. Nanošenjem na kožu Bocassy serum pretvara se u tekuću i laganu emulziju koja se brzo upija i daje trenutno olakšanje i najzahtjevnijim tipovima kože.

Bocassy Anti-age serum dostupan je u svim DM, BIPA i Kozmo trgovinama u Hrvatskoj.

Komentari