Odlične avanture za djecu

U subotu 11. i 18. travnja, Nivea i popularni studio za igru, zabavu i smijeh, Laboratorij zabave, u Avenue mallu organiziraju interaktivne predstave i kreativne radionice za djecu inspirirane maštovitim Nivea pričama o avanturama malenog dječaka Luke i simpatične djevojčice Mije te njihovih vjernih suputnika igračke Zeca i nestašne Vile. Predstave su otvorenog tipa i svi zainteresirani mogu doći i uživati u programu.

NIVEA_likovi

Posebno za ovu prigodu, Laboratorij zabave će kroz popularnu metodu storytellinga predstaviti avanture glavnih likova Nivea priča i potaknuti djecu na kreativno razmišljanje i aktivno uključenje u predstavu. Uslijedit će kreativne radionice na kojima će djeca izrađivati likove i rekvizite iz priča koje će moći ponijeti kući i sa svojim roditeljima u toplini obiteljskog doma iznova proživjeti zgode glavnih likova.

NIVEA Creme_Luka_planina jastukaNivea priče posebno su osmišljene za limitirano izdanje legendarne plave Nivea kreme. Autor priča dječji pisac Udo Weigelt na poseban je način kombinirao edukativne bajke s uzbudljivim avanturama Luke i Mije, a ilustratorica Joelle Tourlonias čarobne je likove pretvorila u stvarnost. Priče su inspirirane stvarnim životnim situacijama, ali su kreativno pretvorene u priče s kojima se djeca od najmanje dvije godine starosti mogu poistovjetiti.

NIVEA Creme_Luka u vodi

Nivea priče i radionica u Avenue mallu u Zagrebu održavaju se u subotu 11.04. 2015. od 10 do 11 sati i od 16 do 17 sati i u subotu 18.04. 2015. od 10 do 11 sati i od 16 do 17 sati.

NIVEA Creme_Mia i Vila_front

NIVEA Creme_Mia na putovanju_Front

Komentari