Kako izgleda jesenska verzija najpopularnijih sandala sezone?

aquazzura

Ako je vjerovati trendovima koje su posljednjih mjeseci isprofilirale ulice modnih metropola, Aquazzura sandale ove su sezone bile uvjerljivo najpopularnije. I to naročito jedan model imena ‘Pom-Pom’, koji je stekao toliko obožavateljica, da su njegovim inačicama kupce privlačili i mnogi high street brendovi.

Sandale sa zaigranim pomponima sasvim sigurno ste viđali posvuda, a provjerene formule Edgardo Osorio držao se i u svom posljednjem dizajnerskom zahvatu za Aquazzuru, osmišljavajući pred-jesensku kolekciju ovog popularnog brenda. Pomponi su i dalje tu, no u nešto drugačijem obliku, a novost su Disco Thing sandale koje posuđuju prepoznatljivu, ženstvenu siluetu slavnih ‘Pom-Pom’ sandala i kombiniraju je s malim disko kuglama koje se presijavaju pri hodu.

aquazzura2

Edgardo Osorio zamislio ih je u garderobi žene koja ide od ležerne večere do plesnog podija i svojim izborom obuće voli biti zamijećena. Novi modeli izrađeni su od mekane kože, a osim onih na visoku petu, u prodaju su došle i niske, no podjednako glamurozne sandale, koje vam donosimo u nastavku u galeriji.

Foto: Instagram

 

 

Komentari