Prava bajka na svjetskoj premijeri filma Pepeljuga

Jučer je u Los Angelesu održana svjetska premijera nove Disneyeve bajke “Pepeljuga” koja 12. ožujka stiže i u hrvatska kina. Na crvenom tepihu se odvijala prava bajkovita atmosfera s kostimiranim plesačima i kostimiranim likovima na štulama koji su uspješno prenijeli duh priče u stvarnost. Zvijezda premijere je naravno bila sama Pepeljuga, odnosno mlada Lily James koju najbolje poznajemo iz serije Downton Abbey.

Lily James

Lily James

Lily je oduzimala dah u magičnoj Elie Saab haljini iz couture kolekcije posute šljokicama koja je kao stvorena za ovakva događanja. Mlada glumica nije mogla sakriti uzbuđenje zbog velikog eventa niti maknuti osmijeh s lica, pogotovo na fotografijama sa starijom kolegicom Cate Blanchett ili princem iz bajke Richardom Maddenom.

Lily James i Richard Madden

Lily James i Richard Madden

Cate je pak osvojila svojim jednostavnim lookom – dugom crnom suknjom visokog struka i bijelom bluzom koju je upotpunila ‘statement’ ogrlicom. Najzabavnije iznenađenje crvenog tepiha bila je najpoznatija mačka na svijetu, Grumpy Cat, koja kao i uvijek nije bila impresionirana događajima oko sebe.

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Grumpy Cat

Grumpy Cat

Pepeljuga

Komentari