Poznati turistički vodič odsad i kao mobilna aplikacija

Louis Vuitton, jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača luksuzne kožne galanterije, 1998. godine upisao se u povijest kao prvi modni brand koji je lansirao vlastite turističke vodiče u formi glossy knjiga, a 17 godina kasnije renomiranom print izdanju pridružuje se i mobilna aplikacija, kojom Louis Vuitton dodatno pojednostavljuje iskustvo putovanja svojim korisnicima.

Louis_Vuitton_City_Guide_2015_Fotor

Vodiči za putovanja s potpisom Louisa Vuittona trenutno pokrivaju 25 svjetskih destinacija i više od 12.000 adresa, a u njima sudjeluju novinari i autori s visokim standardima i okom za luksuz, koji otkrivaju svoje omiljene hotele, restorane, butike i kulturne atrakcije u svakome gradu, otkrivajući najpoznatije znamenitosti, ali i najbolje čuvane tajne svjetskih metropola.

Louis Vuitton vodic 3

Netom predstavljena mobilna aplikacija preuzima sadržaj iz tiskanih vodiča i donosi ga u digitalnom obliku za što bogatije i fleksibilnije iskustvo putovanja. Berlin, New York, Rim, Milano, Venecija ili Istanbul, samo su neke od destinacija koje uz aplikaciju Louis Vuittona postaju dostupne na dlanu. Uz standardne prijedloge kao što su oni po pitanju smještaja, restorana, shoppinga, kulture i noćnog života, tu su i opcije ‘Good Things’ za ljubitelje gurmanskih delicija i organske hrane ili ‘Interior Cachet’ s prijedlozima neobičnih antiknih trgovina i galerija izvan uobičajenih turističkih ruta.

Louis Vuitton vodic

Moguće je doznati i što sve treba vidjeti i doživjeti ako na raspolaganju imate samo 24 sata, a tu su i mape (lako dostupne offline), adresar koji jednostavno i brzo povezuje putnike te interaktivne razglednice s putovanja. Cijena aplikacije je 9,99 dolara, a jednom kada ju kupite, dobivate besplatni vodič za Pariz. Zasad je dostupna jedino za Apple korisnike, kojima je Louis Vuitton ponudio i pripadajuće modne dodatke za njihove mobilne ljubimce.

Foto: Louis Vuitton

Komentari