Tko od poznatih nije propustio Tjedan mode u New Yorku?

olivia palermo

Olivia Palermo

Još jedan Tjedan mode u New Yorku i službeno se privodi svom kraju, a premda nas danas još očekuju revije modnih divova Ralpha Laurena, Calvina Kleina i Marca Jacobsa, većina modne klike u međuvremenu se posvetila pakiranju kovčega i selidbi svoje putujuće garderobe u iduću modnu prijestolnicu koja ih očekuje – London.

Posljednji dan NYFW-a idealni je trenutak za rekapitulaciju dojmova s ovosezonskog ready-to-wear tjedna, kojeg su u značajnom broju kao i svaki puta dosad posjetile zvijezde iz Hollywooda, svijeta glazbe i mode.

Jaime King

Jaime King

Prvaci američke mode, koji su već dugi niz godina konstanta na rasporedu New York Fashion Weeka, poput Alexandera Wanga, Vere Wang, Tommyja Hilfigera, Michaela Korsa, Kate Spade, Dereka Lama, Prabala Gurunga, Zaca Posena, Rodartea i J.Crewa, oduvijek su uživali ogromnu podršku dama iz celebrity krugova, koje njihove kreacije za sebe biraju i nose u svim važnijim poslovnim prilikama.

Upravo one još jednom su došle podržati svoje omiljene dizajnere, ali i baciti oko na modne prijedloge za iduću jesen, u kojima bismo ih već u narednim tjednima vrlo lako mogli primijećivati na promotivnim fotografiranjima ili na crvenom tepihu.

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Olivia Palermo već je tradicionalno bila gošća svih važnijih revija u New Yorku, poput one Caroline Herrere, Prabala Gurunga, Rachel Zoe i brenda Tibi, a zbog svake od njih presvlačila se čak nekoliko puta u jednome danu i tako privlačila pozornost fotografa. Kate Bosworth u New York je došla zbog Altuzzare, Rebecce Minkoff i Tory Burch, a glumica Jaime King došla je podržati Jasona Wua, dizajnera čije je zaštitno lice već dulji niz godina.

Blake Lively

Blake Lively

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Foto: Guliver/Getty

Komentari