Poznati na otvorenju novog Weekend Max Mara prostora

Jučer je u centru Zagreba u Teslinoj ulici broj 8 održano modno druženje u novom i ekskluzivnom prostoru Weekend Max Mara na kojem je predstavljena aktualna kolekcija jesen/zima 2015./16.

Bojana Gregoric Vejzovic post

Bojana Gregorić Vejzović

Weekend Max Mara trgovina prostire se na 110 četvornih metara čiji udoban i ugodan interijer stvara poželjan ambijent za kupovinu. Kod ove trgovine poseban naglasak stavljen je na dizajn prostora koji kombinira suvremen i eklektičan način uređenja koji odiše prepoznatljivom elegancijom samog brenda.

Daniela Gajski post

Daniela Gajski

Novu kolekciju među prvima su razgledale brojne dame iz javnog života poput: Bojane Gregorić Vejzović, Sandre Bagarić, Ive Balaban, Daniele Trbović, Mare Bratoš, Iris Androšević Pinjuh, Tihana Harapin Zalepugin i brojne druge.

Daniela Trbovic post

Daniela Trbović

Kada netko spomene talijansku modu jedna od asocijacija svakako je i legendarni talijanski modni brend Weekend MaxMara koji je osnovan 1984.godine. Tradicija i prepoznatljivost ovog modnog brenda s uvijek klasičnim pristupom modi diljem svijeta stekla je danas velik broj modnih sljedbenika.

Iva Balaban post

Iva Balaban

Weekend MaxMara kolekcija jesen-zima 2015./2016. zasigurno će i ove sezone osvojiti brojne modne štovatelje. Nikad pretenciozna, uvijek decentna i umjerena, Weekend MaxMara godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil u kojem žene diljem svijeta neizmjerno uživaju. Weekend MaxMara nije trend, ona je način i stil života i njihovi komada nikada ne izlaze iz mode. Spoj klasike i moderne elegancije s prepoznatljivim talijanskim istančanim pristupom dokaz su da modna vizija ovog brenda uvijek sjaji istim sjajem. Osim odjeće, Weekend Max Mara asortiman obogaćen je i brojnim modnim dodacima koji će vašem stilu dati vaš osobni stilski pečat.

Iris Androsevic Pinjuh post

Iris Androšević Pinjuh

Weekend Max Mara – lifestyle linija Max Mara Grupe osnovan je 1984. godine kao što samo ime sugerira idealna je kolekcija za vikend. Weekend Max Mara sada je odgovor suvremene potrage za odjećom koja je praktična i svestrana, puna boja i elegantno ženstvena. Odjeće ja to koja u potpunosti udovoljava koncept „utility de luxe“ pametnom kombinacijom glamura i softiciranosti s prepoznatljivim sportskim identitetom.

Karla Kaic post

Karla Kaić

Brend je znatno porastao od svog osnivanja i danas ima svjetsku distribuciju s više od 160 samostalnih prodajnih mjesta u Italiji, Europi i na Dalekom Istoku. Brend je također dostupan diljem vodećih robnih kuća kako u SAD-U, tako i u prodavaonicama diljem Japana i šire područje Kine.

Mara Bratos postjpg

Mara Bratoš

Martina Pavicic Jugovac Tatjana Juric post

Martina Pavičić Jugovac, Tatjana Jurić

Sandra Bagaric post

Sandra Bagarić

Tatjana Juric post

Tatjana Jurić

Tihana Harapin Zalepugin post

Tihana Harapin Zalepugin

Bojana Gregoric Vejzovic.jpg 2 post

Bojana Gregorić Vejzović

Weekend Max Mara modeli 2 post

Komentari