Poznati ‘Malci’ će zavladati Splitom

Svima poznati Malci žuti su mališani koji su osvojili cijeli svijet onoga trenutka kada smo ih ugledali uz Grua dok je pokušavao ukrasti Mjesec. Toliko su neodoljivi, slatki i simpatični da su sada dobili svoj film u kojemu će biti glavne zvijezde, što dovoljno govori o tome koliko su spektakularni i nevjerojatni.

Animirani film Malci u kina nam pretpremijerno stiže već 2. srpnja, no prije toga – nevjerojatno, ali istinito, dolaze na ulice Splita samo za splitske mališane!

crtic malci

Nasmijat će vas dok izvode svoje ludorije, razveselit će i male i velike svojom neodoljivom pojavom, a bit će i slatkih poklona za svakoga tko im priđe! Stoga ne propustite od ovoga vikenda pa sve do srijede biti dijelom žute epidemije, najveselije zabave u gradu, koju vam donose CineStar kina! Ova slatka parada u Splitu će biti od subote, 27. lipnja do srijede, 1. srpnja, a moći ćete ju susresti radim danom od 16 do 19 sati, vikendom od 10 do 13 sati.

crtic malci u splitu

Kostimirani likovi Malaca, vesele žute Zvjezdice, popularni CineStar Man samo u neki od likova koji će šetati gradom, pjevati, bubnjati, dijeliti slatke nagrade i pružiti zabavu kakvu svako dijete priželjkuje. Pronađite ih na popularnoj rivi i u jednoj od najljepših splitskih ulica, Marmontovoj ulici.

Nakon Splita, ova jedinstvena parada predvođena Malcima doći će i u Zagreb gdje će 4. i 5. srpnja razveseliti i zagrebačku djecu i njihove roditelje!

Preslatki Malci u kina nam stižu u distribuciji Blitz film i video distribucije, a pretpremijerno će se u CineStaru i ostalim kinima prikazivati već od 2. srpnja!

Komentari