Ljubavni stihovi Julius Meinl

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović

Potaknuti jednom od najljepših ljubavnih priča modernog doba koja je ispisana prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina, protekle subote, 1. listopada, na Svjetski dan kave tri su generacije poznatih hrvatskih parova uz Julius Meinl kavu u Intersparu u Arena centru ispisali su ljubav najromantičnijim stihovima i uvjerili su se u kvalitetu Julius Meinl kave.

Sandra Perković i Edis Elkasević, Bojana Gregorić-Vejzović i Enes Vejzović te Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin svoju su ljubav još jednom iskazali kroz online aplikaciju uz slogan ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’. Na jednom mjestu sastala su se tri para različitih generacija koji su pokazali koliko je važno iskazati i reći voljenoj osobi “volim te”.

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin

 

Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju, Julius Meinl je sredinom rujna pokrenuo projekt ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče. Brojni hrvatski parovi su na Svjetski dan kave 01.10.2016. u odabranim kafićima diljem Hrvatske sudjelovali u online natječaju gdje su imali mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa, koji se sastoji od Inspresso aparata za kavu, 2 espresso Red Thun šalice za kavu sa tanjurićima i 60 kapsula. A svi oni koji na Julius Meinl Facebook stranici putem online aplikacije napišu stihove do 15. listopada sudjeluju u izboru za 100 najromantičnijih pjesama i osvojiti će Julius Meinl romantični set za jutarnje ispijanje kave u vlastitom domu, koji se sastoji od tacne, 2 vrčića za mlijeko te 2 čaše za vodu. Ovaj romantični set savršeno će nadopuniti Julius Meinl set dobiven u Inspresso kapsule coffee starter paketu. Inspirirajte jedan drugog u avanturi otkrivanja pravih osjećaja i isprobajte nove zamamne okuse, koje možete pronaći u odabranim Billa i Interspar prodavaonicama diljem Hrvatske, gdje se vikendom održavaju i degustacije novih Julius Meinl Inspresso okusa.

Sandra Perković i Edis Elkasević

Sandra Perković i Edis Elkasević

Okupljene je najviše oduševila pjesma Enesa Vejzovića I Bojane Gregorić-Vejzović naziva ‘Recept’:

Dvije sirove duše
Baciti na vrelo ulje od strasti
Pržiti dok se ne spoje u jedno
Dodati saku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača
Pirjati na životu i iskušenju
Servirati za vječnost
Napomena: Ni u kojem slučaju ne smanjivati vatru

Julius Meinl aplikacija

Julius Meinl ambasador je čuvene kulture bečke kavane više od 150 godina i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. Zahvaljujući revolucionarnom Inspresso aparatu za kavu te novim Inspresso okusima omiljene kave, s početkom projekta ‘Jutarnji spoj uz kavu i stih’ od sada možete uživati u izvrsnom okusu i savršenoj kremi vaše omiljene kave i u toplini vlastitog doma. Bogati okusi dolaze u jedinstvenim kapsulama, pružaju visoku funkcionalnost te izvlače najbolje od izuzetnih mješavina kave. Četiri nova veličanstvena okusa su Espresso Crema – bogatog okusa i uravnotežene kiselosti, Ristretto Intenso – snažnog intenzivnog okusa, Lungo Classico – umjerene jačine te blagog intenziteta i kiselosti i Espresso Decaf – bezkofeinska mješavina bogatog okusa. Julius Meinl kapsule, Nespresso su kompatibilne.

Foto: Mario Poje

Komentari