Što poznate Talijanke nose na Milanskom tjednu mode?

Linda Tol i Candela Novembre

Linda Tol i Candela Novembre

Koliko god uzbuđenja donosili Tjedni mode u New Yorku i Londonu, modna zajednica ipak najviše pozornosti pridaje događanjima za vrijeme fashion weeka u Milanu i Parizu. Talijanska modna prijestolnica ovih dana živi modu punim plućima, a ulice milanske metropole prepune su stylish pojedinaca, čije odjevne kombinacije privlače objektive street style fotografa na svakom koraku.

Eleonora Carisi

Eleonora Carisi

Poznato je da su Talijanke jedne od najbolje odjevenih žena svijeta, za koje često volimo reći kako im je dobar modni stil jednostavno urođen. One vole odvažnu i smjelu modu, a podjednako ženstveno i chic djeluju u večernjoj haljini, kao i u muškom odijelu. Jednako zanimljive kada su klasične, kao i kada su konceptualne i otkačene, Talijanke svih generacija užitak su za pratiti na društvenim mrežama.

Patricia Manfield

Patricia Manfield

Nešto zrelijoj gardi modnih urednica kao što su Anna Dello Russo, Giovanna Battaglia i Franca Sozzani, prije tek nekoliko sezona priključile su se mlade talijanske fashionistice, koje nude definiciju mode i stila iz jednog novog i osvježavajućeg kuta. One su modne novinarke, stilistice, konzultantice, blogerice i druge utjecajne modistice, koje našem oku nisu promakle ni za vrijeme aktualnog Tjedna mode u Milanu.

Gilda Ambrosio, Giorgia Tordini / Sara Battaglia, Viviana Volpicella

Gilda Ambrosio, Giorgia Tordini / Paula Cademartori, Viviana Volpicella

Eleonora Carisi, Candela Novembre, Patricia Manfield, Giorgia Tordini, Gilda Ambrosio, Chiara Capitani, Linda Tol i Tamu McPherson, neke su od talijanskih djevojaka i žena koje su ulice Milana ovih dana pretvorile u vlastitu modnu pistu.

Giorgia Tordini i Tamu McPherson

Giorgia Tordini i Tamu McPherson

Carlotta Odi

Carlotta Odi

Chiara Capitani

Chiara Capitani

Foto: Instagram

Komentari