Povratak romantike

Chloe-bks-Z-RF16-1125

Chloé

Nove revije velikih dizajnerskih imena najavljuju povratak čipkastih i raskošnih modela. Iako su ih najavili za jesen 2016., ovi modeli svakako će biti poželjni već i ovog proljeća.

Ne radi se samo o čipki već i volanima, slojevitosti, visokim ovratnicima, svilenim haljinama koje opušteno padaju uz tijelo te bijeloj boji, pastelnim nijansama i kombinaciji istih. Najviše njih mogli smo vidjeti na nedavno održanim Tjednima mode, na revijama kao što su Chloé ili Lanvin, no ako je sudeći po ponudi high street brendova, romantika se već vratila na velika vrata.

Lanvin-clp-RF16-4643

Lanvin

Zato nadolazeće sezone nosite više raskošnih modela istovremeno, osmislite cijeli look u nježnim bojama, dodajte velike naušnice od štrasa i cipele u metalik boji. Bijele haljine nikad nisu ni izašle iz mode, no ovog proljeća birajte one koje podsjećaju na spavaćice, sežu do gležnja, otkrivaju ramena ili imaju bogate rukave. Ako ipak preferirate boje, odmak od pastelnog napravite zagasitim verzijama žute ili crvene.

dior-spring-summer-2016-campaign-by-patrick-demarchelier-4-770x1138

Christian Dior

Kada se radi o romantičnim modelima, nemoguće je zanemariti cvjetni print. No, prednost dajte neutralizmu i nešto zagasitijem printu cvijeća. Pronašli smo romantične haljine iz aktualnih kolekcija s kojima možete ući u novu sezonu. Pronađite ih u galeriji:

Foto: Imaxtree

Komentari